Windpark Midden-Betuwe

De gemeenten Neder-Betuwe en Overbetuwe werken samen aan een plan voor windpark Midden-Betuwe. Het windpark is een initiatief van Yard Energy en Maatschap Betuwemolen.

Over het windpark hebben we de omwonenden eind maart 2020 met een brief geïnformeerd. Medio mei 2020 hebben we de omwonenden uitgenodigd mee te doen aan een onderzoek voor windpark Midden-Betuwe.

Bewonersonderzoek windpark Midden-Betuwe

Uw mening telt en helpt om het beste plan te maken voor windpark Midden-Betuwe. U als omwonende moet kunnen profiteren van de komst van windpark Midden-Betuwe. Een plan hiervoor maken we samen met alle belanghebbenden. De wensen die u en andere betrokkenen uitspreken, zijn belangrijk voor de plannenmakers. In een video (kijktijd ongeveer 20 minuten) stellen we het project windpark Midden-Betuwe voor. Met de enquête kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Het invullen van deze enquête kost u ongeveer 3 minuten. U kunt desgewenst deelnemen aan de enquête zonder eerst de video te bekijken.

Klik hier voor een informatievideo.

Klik hier voor de enquête.

Hebt u vragen naar aanleiding van dit onderzoek? Mail ze dan naar Bob Leijdes, projectmanager windpark Midden-Betuwe, via bleijdes@nederbetuwe.nl.

Zoekgebied Windpark Midden-Betuwe.
Zoekgebied Windpark Midden-Betuwe
Bron foto: Foto Suzan