Mijn huis aardgasvrij: energie besparen en isoleren

De gemeente helpt: Energieloket Neder-Betuwe staat voor u klaar!

Het energiezuinig maken van uw woning is goed voor uw portemonnee, levert meer wooncomfort op en is beter voor het milieu. Maar het kan ook best lastig zijn, dat beseffen we maar al te goed. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Energieloket Neder-Betuwe helpt. Het energieloket is een initiatief van de gemeente Neder-Betuwe, is onafhankelijk en niet commercieel. Hier kunt u terecht voor alle vragen over energiezuinig wonen zoals:

• Hoe krijg ik mijn energierekening naar beneden?
  • Waar begin ik als ik mijn huis wil verduurzamen?
  • Hoe weet ik dat ik geen appels en peren vergelijk als de opgevraagde offertes bekijk?
  • Van welke subisidies kan ik gebruik maken?
  • Kan er iemand met mij meekijken?

Maar u kunt er ook terecht voor allerlei handige tools waarmee u bijvoorbeeld kunt kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en u kunt er zelfs een persoonlijk woondossier aanmaken. Hiermee ziet u  wat voor u de geschikte maatregelen zijn, wat ze kosten en wat ze u opleveren.

Neem een kijkje op www.EnergieloketNederBetuwe.nl. Heeft u nog vragen, neem contact op met Energieloket Neder-Betuwe via 0345 – 50 40 12.