Ondernemer in Gelderland? Geraakt door de #coronacrisis?Uw mening telt!

Doe mee aan het vierde coronacrisis ondernemerspanel.

Nu we in Nederland al een jaar te maken hebben van de gevolgen van de coronapandemie, willen wij met deze nieuwe meting blijven monitoren hoe u als ondernemer de impact van de coronacrisis ervaart. De meting van november liet over de gehele linie wat verbetering zien, maar de vraag is of dit nu in deze periode van sluitingen van verschillende branches nog steeds het geval is. Met deze korte vragenlijst willen VNO-NCW Midden, MKB Nederland Midden, de provincie en Oost NL inzicht krijgen in de impact op u als ondernemer. De resultaten worden gebruikt om (lokale) overheid te informeren over de behoefte en optimalisering van de hulpmaatregelen om u als ondernemer te ondersteunen.

In de periode van 8 maart tot 24 maart wordt dit vierde panel uitgevoerd om blijvend inzichtelijk te houden hoe het het bedrijfsleven in Gelderland vergaat. De uitkomsten van dit onderzoek worden gepubliceerd op de websites www.vno-ncwmidden.nl, www.mkbmidden.nl, www.gelderland.nl en www.oostnl.nl.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw antwoorden zijn van groot belang, wij danken u daarom hartelijk voor uw deelname.