GEZOCHT: starters en ouderen die meewerken aan de nieuwe woonvisie!

Wij willen van u horen wat er speelt, waar u tegenaan loopt en waar u mogelijkheden ziet op de woningmarkt

Gemeente Neder-Betuwe werkt aan een nieuwe woonvisie. Starters en ouderen zijn belangrijke onderwerpen. Daarom willen wij graag met lokale starters en ouderen in gesprek over de woningmarkt. Wij willen van u horen wat er speelt, waar u tegenaan loopt en waar u mogelijkheden ziet. Door met ons in gesprek te gaan heeft u direct invloed op de nieuwe woonvisie.

We organiseren twee gesprekstafels.

• Starters: woensdag 21 april om 19.30 uur via Zoom

Deelnemers zijn tussen de 17-35 jaar en zoeken een woning in onze gemeente of wonen sinds kort in hun eerste huis in onze gemeente.

• Ouderen: donderdag 22 april om 19.00 uur via Zoom

Deelnemers zijn 55 jaar of ouder en wonen in onze gemeente of zoeken een woning in onze gemeente.

Aanmelden of meer informatie

U kunt zich aanmelden of een vraag stellen door een e-mail te sturen naar fsande@nederbetuwe.nl.