Laanboomhuis ‘functioneel, mooi en degelijk’

Een afvaardiging van het gemeentebestuur Neder-Betuwe bracht eind mei een bezoek aan het Laanboomhuis op terrein van het Agro Business Centre (ABC) in Opheusden.

Zij werden door een aantal bestuursleden van Tree Centre Opheusden (TCO) bijgepraat tijdens de rondleiding waarbij termen als ‘functioneel, mooi en degelijk’ werden gebruikt.

Er is gesproken over onder meer de plannen voor de assortimentstuin, de officiële opening en het gebruik van het Laanboomhuis, ruimtelijke ontwikkelingen en de Omgevingswet. Ook de ontwikkelingen van het terrein ABC en het groenonderhoud in Neder-Betuwe kwamen aan de orde. Alle betrokkenen kijken terug op een prettig geslaagd werkbezoek. Het krijgt zeker een vervolg.

Officieel bezoek voor TCO
Burgemeester Kottelenberg overhandigt voorzitter Goos Cardol van Tree Centre Opheusden een presentje