Joop van Neerbos geïnstalleerd als raadslid (PvdA)

tijdens raadsvergadering 30 juni 2021

Tijdens de raadsvergadering van 30 juni is de heer J.M. van Neerbos uit Dodewaard geïnstalleerd als raadslid namens de Partij van de Arbeid.

Na onderzoek van de geloofsbrieven en het besluit tot toelating door de gemeenteraad legde Joop van Neerbos in handen van burgemeester Jan Kottelenberg de belofte af.

20210630 Installaatie JMvanNeerbos in raadzaal, links heer Van Neerbos, rechts burgemeester Kottelenberg

De heer J.M. van Neerbos legt in handen van burgemeester Kottelenberg de belofte af bij zijn installatie als raadslid voor de PvdA

Felicitaties van Jan Woldberg (l) voor Joop van Neerbos (r)

Bloemen en felicitaties, overhandig door Jan Woldberg, fractievoorzitter PvdA

Jan Woldberg, fractievoorzitter van de PvdA, gaf aan blij te zijn met deze ‘comeback-kid’ met veel ervaring op het gebied van  gemeentelijke zaken, En ook dat na het vertrek van Amy Mathijssen het dorp Dodewaard op deze manier goed vertegenwoordigd blijft.

Foto’s: 3JetFotografie