10.000 euro voor uw idee voor een nog mooier Neder-Betuwe

Stuur uw idee zo gedetailleerd mogelijk in, en doe dat uiterlijk op 1 augustus 2021.

Een bankje, een wandelpad, speeltoestellen, via het Landschapsfonds Neder-Betuwe is er al heel wat extra moois in Neder-Betuwe gekomen. Is uw idee het volgende dat wordt uitgevoerd? Lever een plan in. Gebiedsontwikkelaar K3Delta stelt € 10.000,- beschikbaar voor de uitvoering van het winnende idee.

Inwoners, organisaties en bedrijven in Neder-Betuwe kunnen weer meedoen aan de prijsvraag die voor het zevende jaar op rij is uitgeschreven. Het kan gaan over voorbeelden als hierboven maar het kan ook een vlonder, aanplant van bomen en struiken of lesmateriaal over landschap en groen zijn. Een permanente voorziening of iets tijdelijks. U mag het zeggen. Als maar veel inwoners er plezier van kunnen hebben.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ideeën zijn welkom maar ook al eerder ingezonden ideeën kunnen opnieuw meedoen. Stuur uw idee zo gedetailleerd mogelijk in, en doe dat uiterlijk op 1 augustus 2021. Vermeld erbij: ‘Landschapsfonds Neder-Betuwe’. U kunt uw inzending sturen naar Luuk Donderwinkel via l.donderwinkel@k3.nl of per post naar K3Delta, t.a.v. Luuk Donderwinkel, Postbus 200, 6660 AE Elst (Gld). Vragen? Bel naar Luuk Donderwinkel, tel. 024-3488833 of stuur hem een mail.

Over het Landschapsfonds

K3Delta, gespecialiseerd in duurzame gebiedsontwikkeling bij de winning van zand en grind, is bezig met de realisatie van het plan Lingemeren tussen Neder-Betuwe en Buren. In 2014 sprak het bedrijf met de gemeente Neder-Betuwe af om in de komende jaren verschillende zaken, genoemd in het gemeentelijke Landschapsontwikkelingsplan, tot stand te brengen: onder andere de aanleg van Landgoed Lingedael als groen gebied tussen park Lingemeer en de snelweg A15 en Betuwespoorlijn; ook een doorgaande fiets- en wandelroute langs de Linge. Daarnaast stelt K3Delta elk jaar €10.000,- beschikbaar voor ideeën van inwoners, verenigingen en stichtingen.

Na sluiting van de inzendingstermijn neemt het comité van aanbeveling, met daarin vertegenwoordigers van de gemeente Neder-Betuwe, Het Geldersch Landschap en K3Delta, een besluit over welk idee wordt uitgevoerd.

Meer weten?

Meer weten over het Landschapsfonds? Kijk op www.k3delta.nl/landschapsfonds.