Ambassadeur van Neder-Betuwe bijna met pensioen

Gastvrouw Ietje Papilaija-Saija gaat in september met pensioen na 28 jaar trouwe dienst, eerst ruim 8 jaar bij de toenmalige gemeente Kesteren en sinds 2002 voor Neder-Betuwe. De raadsvergadering van 8 juli was haar ‘laatste’ in actieve dienst; de volgende raad is pas na het zomerreces op 23 september.

Voorzitter Jan Kottelenberg gaf in zijn toespraak aan dat mevrouw Papilaja een fantastische kracht is die op een bescheiden manier altijd klaar staat en zichtbaar maar ook achter de schermen bergen werk heeft verzet voor de organisatie, bij huwelijken en bijeenkomsten. “Je bent altijd een goede schakel geweest tussen de inwoners. Met je dienstverlenende houding ben je al die jaren met recht een ambassadeur van Neder-Betuwe geweest. Heel veel dank!” Namens de gemeenteraad waren er ook waarderende woorden van de raadsleden Waasdorp en Woldberg.

Afscheid Ietje Papilaija