Kleur je dorp en maak iemand blij met je kunstwerk

Download op onze website een kleurplaat.

Hoi meisjes en jongens!

Als thuis de schooldag er weer opzit, weer even tijd voor iets anders. Kleuren bijvoorbeeld. Van je eigen dorp!

Download hieronder een kleurplaat. Van Dodewaard, Ochten, Echteld, IJzendoorn, Kesteren of Opheusden. Of doe lekker gek en neem ze allemaal. Kleur en versier en stuur je tekening naar iemand die dat wel gezellig vindt!

Kun je niet downloaden? Bel even naar het gemeentehuis, tel. 14 0488 en we sturen een kleurplaat toe.

Maak er wat moois van!

Kleurplaat Dodewaard
Download hier de kleurplaat van Dodewaard

Kleurplaat Echteld

Download hier de kleurplaat van Echteld

Kleurplaat Kesteren

Download hier de kleurplaat van Kesteren

Kleurplaat IJzendoorn

Download hier de kleurplaat van IJzendoorn

Kleurplaat Ochten

Download hier de kleurplaat van Ochten

Kleurplaat Opheusden

Download hier de kleurplaat van Opheusden

logo samen is leuker

Deze kleurplaten zijn een initiatief van Anja van Groningen-Berends uit Dodewaard op de oproep om een idee in te brengen voor ‘Samen is leuker’. Gemeente Neder-Betuwe roept inwoners en organisaties op om eraan mee te helpen dat inwoners zich minder eenzaam gaan voelen. Wie hier ideeën, hart en energie voor heeft of leuke acties weet, wordt van harte uitgenodigd om mee te doen in de strijd tegen eenzaamheid. Want eenzaamheid komt veel voor, bij mensen van jong tot oud. Samen is leuker en samen staan we sterker! Laten we één zijn tegen eenzaamheid.