Cyclomedia maakt foto’s in de gemeente van begin februari tot eind maart 2021

Hiervoor zullen de camera-auto’s van Cyclomedia systematisch door alle straten van de gemeente Neder Betuwe rijden om foto’s te maken.

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt Cyclomedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. De foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de buitenruimte, ontwikkeling van ruimtelijke plannen of voorbereiding van werkzaamheden in de openbare ruimte. Voordat Cyclomedia de opnamen hiertoe beschikbaar stelt, maakt de medewerker herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar (‘geblurd’).

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met: Cyclomedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel of privacy@Cyclomedia.com.