Nieuw systeem voor straatverlichting in Neder-Betuwe

De straatverlichting in Neder-Betuwe krijgt, net als in een aantal andere Gelderse gemeentes, een nieuw besturingssysteem. De komende weken test netbeheerder Liander dit nieuwe systeem in onze gemeente.

Het nieuwe digitale systeem biedt ons meer mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld zelf flexibel de straatverlichting in een wijk eerder aan of later uit zetten. Tijdens deze testperiode, die start op maandag 8 februari 2021, kan het zijn dat de straatverlichting op sommige plekken overdag brandt.

Ziet u overdag ergens brandende straatverlichting? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via het telefoonnummer 14 0488 of via info@nederbetuwe.nl. Op die manier kan Liander dit nieuwe systeem sneller overal in onze gemeente toepassen.

Lantaarnpaal