Neder-Betuws steuntje in de rug voor ondernemers in toerisme en recreatie

Ondernemers op toerisme- en recreatiegebied ontvingen afgelopen week een bericht van wethouder Herma van Dijkhuizen

Beste ondernemer in Toerisme & Recreatie,

Samen sterk zijn, het geldt ook voor promotie en marketing via Bureau Toerisme Rivierenland van onze mooie Betuwe. Laten we er gewoon mee doorgaan! Ook al zijn het bijzondere tijden.

Als wethouder recreatie & toerisme bied ik graag een steuntje in de rug voor jullie sector die zo belangrijk is voor onze regio. Daarom hierbij het aanbod om de basisbijdrage van € 60,-- voor promotie van de regionale activiteiten 2021 voor rekening van gemeente Neder-Betuwe te laten komen.

Tijdschrift

Meld u aan!

Dan is het volgende voor u gratis:

• Ondersteuning bij streekpromotie van de Betuwe.
  • Zichtbaar zijn op je eigen streekwebsite in de Betuwe én op Rivierenland.nl*.
  • Gebruik maken van de ondersteuning en speciale kortingsacties voor seizoen 2021.
  • Toegang tot een groot toeristisch recreatief netwerk.
  • Toegang tot kennis via onder meer webinars, handige overzichten en informatie over onderzoeken.

Samen sterk. Deze woorden kregen in het afgelopen jaar extra betekenis. Laten we ze ook inzetten voor promotie en marketing van onze mooie Betuwe. Juist nú!

Ik wens u alle goeds toe op het gebied van gezondheid en bij het ondernemerschap in ons prachtige Betuwse Rivierenland!

Als de aanmelding voor 1 maart binnen is, dan compenseert gemeente Neder-Betuwe het volledige bedrag. Bureau Toerisme Rivierenland stuurt u vervolgens een factuur met 100% korting op de basisbijdrage.

Herma van Dijkhuizen
Wethouder gemeente Neder-Betuwe