‘Samen in Beweging!’ nieuwe naam Buurtsportcoaches Neder-Betuwe en Buren

De succesvolle en jarenlange vertrouwde samenwerking van de buursportcoaches Neder-Betuwe en Buren gaat per 20 april verder onder de nieuwe naam ‘Samen in Beweging!’.

Samen in Beweging

Deze nieuwe naam laat nog meer zien wat het doel is van de inzet van de buurtsportcoaches van Neder-Betuwe, Buren en Healthclub Juliën: zoveel mogelijk inwoners – van jong tot en met ouder – te bewegen naar een gezonde leefstijl. In de afgelopen jaren heeft dit zijn vruchten al afgeworpen. Wethouder Herma van Dijkhuizen: “Het maakt het belangrijke werk dat onze enthousiaste buurtsportcoaches met tomeloze inzet al jarenlang verrichten nog meer zichtbaar.”

Deze nieuwe naam laat nog meer zien wat het doel is van de inzet van de buurtsportcoaches van Neder-Betuwe, Buren en Healthclub Juliën: zoveel mogelijk inwoners – van jong tot en met ouder – te bewegen naar een gezonde leefstijl. In de afgelopen jaren heeft dit zijn vruchten al afgeworpen. 

Website

De activiteiten van de buurtsportcoaches en het sport- en beweegaanbod van Neder-Betuwe zijn bovendien te vinden op de nieuwe website www.betuweinbeweging.nl. Hier is ook informatie te vinden over het Kindpakket - voor ouders met een kleiner inkomen om een beroep te doen op allerlei zaken die belangrijk zijn bij het opgroeien van hun kinderen. En ook informatie over het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit! - handig voor inwoners, verenigingen, scholen en bedrijven die een uitvoeringsbudget willen aanvragen als zij een idee hebben dat bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Filmpje gelanceerd met nieuw logo

Op dinsdag 20 april lanceerden Herma van Dijkhuizen en Niko Wiendels, wethouders sport van respectievelijk Neder-Betuwe en Buren via onderstaand filmpje deze nieuwe naam met eigen logo. Het filmpje is te zien op het YouTubekanaal van Neder-Betuwe via deze link https://youtu.be/eGpGIV36c34

‘Samen in Beweging’- bus

Niet alleen een nieuw logo en nieuwe kleding vergroten de zichtbaarheid, er is ook de zogenoemde 
SIB-bus waarmee de buurtsportcoaches de wijk ingaan, met onder meer sport- en spelmateriaal. 
De beweegbus was al langer een wens maar kwam in de versnelling in coronatijd. Door de lockdown waren verenigingen en scholen dicht maar was er wel in wijken en buurten behoefte aan beweegactiviteiten voor kinderen. 

Website

De activiteiten van de buurtsportcoaches en het sport- en beweegaanbod van Neder-Betuwe zijn bovendien te vinden op de nieuwe website www.betuweinbeweging.nl
Hier is ook informatie te vinden over het Kindpakket - voor ouders met een kleiner inkomen - om een beroep te doen op allerlei zaken die belangrijk zijn bij het opgroeien van hun kinderen. 
En ook informatie over het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit! - handig voor inwoners, verenigingen, scholen en bedrijven die een uitvoeringsbudget willen aanvragen als zij een idee hebben dat bijdraagt aan een gezonde leefstijl.


Bijlage: foto (gemeente Neder-Betuwe)
De buurtsportcoaches bij hun ‘Samen in  Beweging-bus’

Logo Samen in beweging