Ondernemer, hoe waardeert u de gemeente?

juist in coronatijden

Gemeente Neder-Betuwe wil graag van ondernemers weten wat zij vinden van haar dienstverlening, juist in deze coronacrisis. De gemeente doet mee aan een tweejaarlijks landelijk onderzoek van MKB-Nederland. Het invullen van de digitale vragenlijst duurt slechts vijf minuten.
Welke delen van de dienstverlening rond de coronacrisis doet de gemeente goed, wat kan beter en (hoe) kan zij ondernemers extra ondersteunen? Naast de dienstverlening meet het onderzoek het beeld dat ondernemers van de gemeente hebben, wat zij vinden van haar communicatie, beleid en van de gemeentelijke lasten.

Gemeentehuis

Doe mee!

Doe mee en vul voor 15 oktober anoniem en vertrouwelijk de vragenlijst in. Dat kan op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/Neder-Betuwe. Hier vindt u ook meer informatie over het onderzoek.

Vragen

Voor vragen over het onderzoek is onderzoeksbureau Lexnova beschikbaar op MKB@lexnova.nl of 050 313 11 33. Overige vragen kunt u stellen aan Maaike van Brenk, accountmanager bedrijven, t. 0651 109137 of bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.