Kies!

column van de burgemeester

We staan ver op achterstand in onze strijd tegen corona. De oproep om ons aan de regels te houden klinkt luid en duidelijk. Gelukkig houden de meesten van ons zich eraan.
Maar er zijn ook mensen die stellen dat zij hun vrijheid koesteren en zélf bepalen wat ze doen.
Maar, op het moment dat corona opnieuw de leiding neemt, hebt u dan wat te kiezen?
Wat kiest u als een overbelaste zorg leidt tot een uitgestelde hartoperatie?
Wat kiest u als de economie verslechtert en u uw baan kwijt raakt?
Wat kiest u als de beperkte openingstijden van de horeca er toe leiden dat één van uw kinderen alsnog zijn bijbaantje verliest?
Wat kiest u als een geliefde oma overlijdt?
Kortom, u moet nú kiezen. Anders kiest corona voor u! En dan betalen wij samen de rekening.
Beste medebewoners van Neder-Betuwe, houdt 1,5 meter afstand, was vaak uw handen, blijf binnen bij klachten en werk zoveel mogelijk thuis.

Column burgemeester

Jan Kottelenberg,