Hoe ziet mijn bedrijf er in 2030 uit?

De gemeente Neder-Betuwe en het Gelders Familiebedrijven Gilde nodigen ondernemers van harte uit voor een bijeenkomst op donderdag 15 oktober 2020 die gericht is op de toekomst!

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. Bedrijven worden daardoor uitgedaagd om hun positie keer op keer te herijken en een punt op de horizon te bepalen. De kernvraag daarbij is: hoe ziet mijn bedrijf er in 2030 uit?

Dat geldt in het bijzonder voor familiebedrijven, zij vormen de hoeksteen voor onze economie. In Neder-Betuwe is 1 op de 3 bedrijven een familiebedrijf. Daarom organiseren we samen met het Gelders Familiebedrijven Gilde een bijeenkomst en hebben we u speciaal voor deze bijeenkomst geselecteerd. We willen u namelijk inspireren en helpen bij die stip op de horizon.

Bijeenkomst 15 oktober

Organisatieadviesbureau KplusV, één van de kennispartners van het Gelders Familiebedrijven Gilde praat u graag bij over ‘Strategische herschikking van uw onderneming: hoe ziet mijn onderneming er in 2030 uit?’.

We starten om 15.00 uur op de locatie van FTH groep, Batterijenweg 19 te Kesteren. We ronden af om 17.00 uur. De bijeenkomst is gratis. Meldt u snel aan. Er is namelijk plaats voor 30 deelnemers. Aanmelden kan door vóór 8 oktober een mail te sturen naar bedrijvenloket@nederbetuwe.nl of naar accountmanager bedrijven mbrenk@nederbetuwe.nl.

Kijk voor informatie over het Gelders Familiebedrijven Gilde op https://geldersfamiliebedrijvengilde.nl/

Met vriendelijke groet,
Wethouder Economie
Stefan van Someren

Logo Gelders Familiebedrijven Gilde