Gratis je autobanden op spanning

op 10 oktober a.s.

Op 10 oktober a.s. controleert Band op Spanning gratis je banden op het parkeerterrein bij de Aldi en AH supermarkten in Opheusden.

Als het nodig is, worden de banden opgepompt. Zo rijd je schoner, veiliger en klimaatvriendelijker. De gemeente Neder-Betuwe ondersteunt dit initiatief en biedt deze service gratis aan.
Een te lage bandenspanning kost 2 tot 5% meer brandstof, per jaar in Nederland goed voor zo’n 400 miljoen kg extra CO2 uitstoot. Ook slijten je banden sneller en is de wegligging slechter, de remweg is langer en de kans op een klapband groter.

Servicemedewerkers bij de in- en uitgang van het terrein bieden deze mogelijkheid aan. Als je wilt meedoen, krijg je een aanmeldkaart onder de ruitenwisser. De medewerkers controleren de bandenspanning terwijl je boodschappen doet. Je krijgt een kaart met de oude en nieuwe bandenspanning en de besparingen, zodat je precies weet wat ze hebben gedaan.
Liever niet? Laat het de medewerkers weten en doe de aanmeldkaart niet onder de ruitenwisser. Kijk voor meer informatie op www.bandopspanning.nl of mail je vraag aan info@bandopspanning.nl.

Band op spanning apparaat