Glasvezel? Het kan nog gratis

de gemeente komt bij u langs

Glasvezel in het buitengebied van zeven gemeenten in de regio wordt momenteel door  UBRivierenland en Digitale Stad aangelegd. ln Neder-Betuwe is het graafwerk momenteel volop bezig.
Snel en betrouwbaar internet is nu en in de toekomst belangrijk voor internet, tv en telefonie.  Maar ook voor medische hulp op afstand, kerkdiensten, aankopen, onderwijs en steeds meer digitale diensten. Nu kunt u zich nog gratis aansluiten. Bedenk dat de huidige, koperen telefoonkabel in de toekomst te weinig kwaliteit heeft voor wat nodig is in uw dagelijks leven.

Glasvezel

Twijfelt u of wilt u meer informatie? Binnenkort komt iemand van UB-Rivierenland namens gemeente Neder-Betuwe bij u langs voor uitleg en al uw vragen. Deze persoon kan zich uiteraard legitimeren en houdt rekening met de corona-maatregelen. U kunt zich bij hem/haar aanmelden voor de gratis glasvezelaansluiting. Goed om te weten: wilt u later een aansluiting op het glasvezelnetwerk dan is het niet meer gratis.

De glasvezeldienstverlening van Digitale Stad levert een open glasvezelnetwerk. U bepaalt uw aanbieder (KPN, XS4ALL, Tele2, T-Mobile of een andere aanbieder). Kijk op www.digitale-stad.nl/rivierenland, waar u zich ook kunt inschrijven. Uw huidige aanbieder kan uw abonnement eenvoudig overzetten met behoud van uw e-mailadres. Als u binnen twee maanden na oplevering van de glasvezelaansluiting een abonnement afsluit of uw bestaande abonnement overzet, is uw aansluiting geheel gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ubrivierenland.nl.