Afscheid raadslid Evert de Bruine

tijdens raadsvergadering van 24 september 2020

20200924 Afscheid Evert de Bruine

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 24 september 2020 werd afscheid genomen van de heer Evert de Bruine als raadslid namens de fractie van Gemeentebelangen.

Mevrouw Berends bedankte hem namens Gemeentebelangen en ook van elke raadsfractie nam een vertegenwoordiger het woord. Unaniem waren het lovende woorden voor de onvermoeibare inzet van Evert.

Burgemeester Kottelenberg: "Je was een representant bij uitstek van de lokale partij. Je diende de belangen van de gemeente, van de lokale burger. Vér blijvend van het provinciaalse of Haagse gewoel. Je dook overal op, je stelde vragen. Krijgt de burger, de tiener en de oudere, krijgt de ondernemer en de vereniging dát waar hij recht op heeft? Is de gemeente er voor iedereen? (...) En dat alles op geheel eigen wijze: met duidelijke taal." Lees hier de toespraak van burgemeester Kottelenberg.

Evert de Bruine dankte allen in zijn slotwoord dat hier is te lezen.

Evert de Bruine tijdens zijn afscheid van de raad