Week van de Veiligheid

van 5 t/m 11 oktober

Ook dit jaar neemt de gemeente Neder-Betuwe deel aan de nationale Week van de Veiligheid. Deze vindt plaats van 5 t/m 11 oktober en staat in het teken van weerbaarheid. We hebben ervoor gekozen om u met behulp van het Neder-Betuwe magazine van concrete informatie te voorzien. In ons magazine leest u een interview met burgemeester Kottelenberg over het thema veiligheid met de titel 'We denken allemaal: dat overkomt mij niet'. De inhoud van de informatie is gedeeltelijk gericht op de doelgroep senioren, maar de informatie is geschikt voor àlle doelgroepen. Iedereen kan namelijk het slachtoffer worden van cybercriminaliteit, zoals WhatsApp-fraude en phishing, maar ook van babbeltrucs en (woning)inbraken. In het artikel worden vele tips gedeeld die helpen te voorkomen dat u slachtoffer wordt. We wensen u veel leesplezier.

Heeft u veiligheidstips voor ons? Laat ze weten via info@nederbetuwe.nl.

Wilt u melding doen van een situatie die u niet vertrouwt?
•    Bel de politie via telefoonnummer 0900-8844
•    Bel Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000