Uw idee het volgende in deze rij?

Een bankje, een wandelpad, speeltoestellen, via het Landschapsfonds Neder-Betuwe is er al heel wat extra moois in Neder-Betuwe gekomen. Is uw idee het volgende dat wordt uitgevoerd? Lever een plan in. Gebiedsontwikkelaar K3Delta heeft € 10.000,- beschikbaar voor de uitvoering van het winnende idee.

Inwoners, organisaties en bedrijven in Neder-Betuwe kunnen tot en met half juli weer meedoen aan de prijsvraag die voor het zesde jaar op rij is uitgeschreven. Het kan gaan over voorbeelden als hierboven maar het kan ook zijn een vlonder, aanplant van bomen en struiken of lesmateriaal over landschap en groen. Een permanente voorziening of iets tijdelijks. U mag het zeggen. Als maar veel inwoners er plezier van kunnen hebben.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ideeën zijn welkom maar ook al eerder ingezonden ideeën kunnen opnieuw meedoen. Stuur uw idee zo gedetailleerd mogelijk in. Vermeld erbij: ‘Landschapsfonds Neder-Betuwe’. Adres: Luuk Donderwinkel van K3Delta. E-mail: l.donderwinkel@k3.nl. Via de post is het K3Delta, t.a.v. Luuk Donderwinkel, Postbus 200, 6660 AE Elst (Gld). Vragen? Bel naar Luuk Donderwinkel, tel. 024-3488833 of stuur hem een mail.

K3Delta

K3Delta, gespecialiseerd in duurzame gebiedsontwikkeling bij de winning van zand, grind en klei, is bezig met de realisatie van het plan Lingemeren tussen Neder-Betuwe en Buren. In 2014 sprak het bedrijf met de gemeente Neder-Betuwe af om in de komende jaren verschillende zaken, genoemd in het gemeentelijke Landschapsontwikkelingsplan, tot stand te brengen: onder andere de aanleg van Landgoed Lingedael als groen gebied tussen park Lingemeer en de snelweg A15 en Betuwespoorlijn; ook een doorgaande fiets- en wandelroute langs de Linge. Daarnaast stelt K3Delta elk jaar €10.000,- beschikbaar voor ideeën van inwoners, verenigingen en stichtingen.