Drukke briefwisseling kinderen met de burgemeester - AANVULLING

De burgemeester kreeg veel reacties op zijn oproep om hem te schrijven! En het houdt niet op...

Beste meisjes en jongens,

Het is een spannende tijd voor ons allemaal. Want we willen natuurlijk samen er zo goed mogelijk voor zorgen dat zo min mogelijk mensen ziek worden. Ik vind dat iedereen erg goed z’n best doet!

Weet je waar ik elke dag zo vrolijk van word? Van de post.

Zoveel mailtjes, kaarten en brieven krijg ik elke dag van kinderen. En ik lees écht alles. Over hoe je thuis voor school bezig bent, wat je allemaal doet in huis of tuin, waar je je zorgen over maakt en wat voor leuke dingen je doet of meemaakt. Goed om te lezen hoe jullie het allemaal vinden in deze bijzondere tijd.

Post

Mijn secretaresses zorgen ervoor dat alle schrijvers een mooi boekje en een pen krijgen. En ook dat de teksten van jullie brieven en mailtjes op onze website en facebookpagina komen. Met natuurlijk af en toe een leuke foto. Wil je meekijken?

Ik snap het ook als kinderen aangeven dat hun tekst tussen hen en mij moet blijven; dan staat het er natuurlijk niet op.

Fijne vakantie allemaal en wie weet, tot schrijfs!

Burgemeester Jan

Lees hier (document 1), hier (document 2), hier (document 3) en hier (document 4) de berichten die burgemeester Jan ontving.

Aanvulling

Eerdere foto's