Bibliotheek Rivierenland weer open als afhaalbieb

Bibliotheek Rivierenland is weer open. Uiteraard aangepast, volgens landelijke protocollen en richtlijnen van het RIVM. In negen vestigingen, waaronder Dodewaard, kunnen leden een boekenpakket bestellen en op afspraak ophalen en later weer terugbrengen.

De bieb zorgt ervoor dat er een verrassingstasje voor de leden klaarstaat, zo goed mogelijk samengesteld naar de wensen. Het afhalen en terugbrengen kan in de volgende vestigingen: Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Kerkdriel, Tiel en Zaltbommel.

Opengeslagen boek

Afhaalbieb

Plan de afspraak in op www.bibliotheekrivierenland.nl/afhaalbieb en kies uit een aantal samengestelde boekenpakketten. Er is van alles mogelijk: spannende boeken, romantische verhalen, literaire romans, grootletterboeken, jeugdboeken en meer. De bieb stelt een leuk pakket samen dat op afspraak en op vertoon van de bibliotheekpas is op te halen. Ook worden afspraken gemaakt over het terugbrengen van de geleende materialen. Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, geldt er een leentermijn van 8 weken.

Veiligheid

Ook bij de afhaalbieb worden de voorschriften van het RIVM nageleefd. De medewerkers van de Bibliotheek dragen handschoenen tijdens het samenstellen van de pakketten en bij het afhalen zorgen we ervoor dat er geen fysiek contact ontstaat. Boeken die teruggebracht worden, gaan 3 dagen in quarantaine en worden schoongemaakt.

Bel de Bibliotheek

Leden die gebruik willen maken van de afhaalbieb kunnen ook bellen met de klantenservice via het telefoonnummer 0344-639940. De klantenservice is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.