Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie personen (BRP) (4 maart 2020)

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande personen te wijzigen.

Na onderzoek blijkt dat hij/zij niet meer woont op het adres waarop hij/zij in de BRP van de gemeente Neder-Betuwe staat ingeschreven.

• J.I. Kubicki (geb. 20-09-1964), datum voornemen: 27-02-2020
  • T. Hovestad (geb. 22-08-1991), datum voornemen: 27-02-2020

Staat uw naam hierboven genoemd of weet u waar bovengenoemde persoon verblijft? Neem dan contact op met team Gemeentewinkel van de gemeente Neder-Betuwe via e-mail info@nederbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0488. Voor een mondelinge toelichting moet u van te voren telefonisch een afspraak maken. Hebben wij binnen drie weken na de datum van het voornemen geen reactie ontvangen? Dan schrijven wij de bovengenoemde persoon uit de BRP.