Klaartje 8 de weg op - voor vervoer ouderen en mensen met handicap

Op 25 februari namen de vrijwilligers van Stichting Welzijn Ouderen in Neder-Betuwe een nieuw Klaartje in ontvangst. Nummer 8 alweer!

De sleutels van deze bus voor vervoer van ouderen en mensen met een handicap werden door Arnoud den Hartog van Hazet Autobedrijf overhandigd aan de coördinatoren Hans Schütz en Hendrik Stoffer.

Klaartje 8
Vanaf links: coördinator Hans Schütz, Arnoud den Hartog, directeur Autobedrijf Hazet en coördinator Hendrik Stoffer

Het avontuur van deze bus begon 35 jaar geleden mede dankzij subsidies van provincie Gelderland en gemeente Neder-Betuwe. Het groeide uit naar een succesvol en trouw vervoer. Ook maaltijdvoorziening neemt Klaartje regelmatig voor haar rekening.

Vrijwilligers en sponsors

De bus blijft op de weg dankzij de vele vrijwilligers die telefoondienst hebben, rijden of begeleiden, coördineren en organiseren. Dankzij sponsors uit het bedrijfsleven, een gemeentelijke bijdrage en een kleine vergoeding van de reizigers is het ook financieel geborgd. Op 18 januari kreeg het Swobrik-vervoer ook al een nieuwe bus.

Word vrijwilliger

Lijkt het u leuk om ook vrijwilliger te worden voor Klaartje of Swobrik? Bijvoorbeeld als chauffeur, bijrijder of voor de telefoondienst? Hartelijk welkom.

Gebruik maken van Klaartje of Swobrik?

Neem minstens één dag tevoren - op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur – contact op voor het reserveren van een rit.

• Klaartje -  tel. 06-42251447
  • Swobrik - tel. 0488-482643