Kaarten- en tekeningenactie in Ochten!

Vanwege het corona virus zijn veel oudere en kwetsbare mensen nu op zichzelf aangewezen. Zij voelen zich vaak alleen. Aan de andere kant zitten kinderen nu thuis en hangt de koelkast wellicht al vol met tekeningen. Daarom starten wij, Dorpshuis Ochten en Huis van Ochten in samenwerking met Welzijn Rivierstroom en thuiszorgorganisaties, een kaarten- en tekeningenactie.

Teken of schrijf jij mee?

Heb je tijd over? Maak dan een tekening of kaart voor een mede-Ochtenaar om te laten weten dat je aan ze denkt. Natuurlijk hoef je helemaal geen kind te zijn om aan deze actie mee te doen. Iedereen die het leuk lijkt een kaart te maken of te schrijven nodigen wij van harte uit om mee te doen. Via het Oranjefonds kun je gratis kaarten aanvragen https://formulier.oranjefonds.nl/eenzaam.

Inleveren

De kaarten en tekeningen mag je inleveren in de brievenbus van Dorpshuis Ochten, Dr van Drielplein 2, tegenover de Aldi. Wij zullen de brievenbus regelmatig legen en de kaarten en tekeningen bezorgen bij ouderen en kwetsbare dorpsgenoten. Uiteraard houden we daarbij rekening met de RIVM regels.

Mocht je iemand blij willen maken? Schrijf dan je nummer op je tekening en wie weet krijg je een telefoontje!

Wil je mee helpen met bezorgen of heb je vragen of ideeën, laat het weten aan anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl of bel 06-47321364 (ma, di, wo).