Vanaf 2 juli weer avondopenstelling

Fijn voor wie overdag werkt

Twee weken geleden is het gemeentehuis in de middag open gegaan. Vanaf 2 juli kunt u ook op donderdagavond een afspraak inplannen tussen 17.00 en 19.30 uur.
Komt u alstublieft precies op de tijd van uw afspraak? Niet eerder en niet later. En kom alleen naar de afspraak als u géén last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Dit vragen wij u ter bescherming van de gezondheid van onze inwoners en medewerkers.
Betaling graag met pinpas.

Samengevat

Openingstijden

Elke werkdag op afspraak tussen 9.00 en 12.00 uur en 13.00 en 16.00 uur. Op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur.

Documenten afhalen

Tijdens de openingstijden zonder afspraak.

Afspraak maken en telefonisch bereikbaar

Elke werkdag tussen 8.30 en 16.00 uur via t. 14 0488. Of hier. Hoewel de afkorting niet herkenbaar is, maakt u echt een afspraak met gemeente Neder-Betuwe.

Aanbellen

De deur van de publieksingang is op slot. Links kunt u aanbellen, via de intercom spreekt u met een medewerker die de deur voor u opent. Leveranciers kunnen tussen 16:00 en 17:00 uur aanbellen bij de zijingang.

Vragen

Bij voorkeur naar info@nederbetuwe.nl. Of digitaal regelen via www.nederbetuwe.nl (homepage, tweede balk, digitale balie).

Kernpunten

De Kernpunten in Ochten, Kesteren, Dodewaard en Opheusden zijn tot nader bericht gesloten. Het telefoonteam van de Kernpunten is uitsluitend telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur via 0488 - 449992. Mailen kan naar dodewaard@kernpunten.nl, kesteren@kernpunten.nl, ochten@kernpunten.nl of opheusden@kernpunten.nl.