Provincie Gelderland helpt ondernemers bij het verzilveren van het (zonne)dak - Webinar op 16 juli van 15.00 – 15.45 uur

Zonnepanelen op bedrijfsdaken, daar gaat op 16 juli de gratis webinar over voor ondernemers. Aangeboden door Provincie Gelderland, het Gelders Energieakkoord en bureau Over Morgen.

Dit komt op 16 juli aan de orde: waarom een zonnedak goed is voor uw bedrijf, waarom het zinvol is juist in deze tijden hiermee aan de slag te gaan en hoe het traject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’ u hierbij ondersteunt. Ook leggen wij u uit hoe het produceren van zonnestroom wordt gesubsidieerd via de SDE++ subsidie. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Duurzame energie opwekken met zon op (grote) daken is een oplossing die veel voordelen heeft:

• Uw dak ligt er nu ongebruikt bij, met zonnepanelen geeft u het een nuttige bestemming.
  • De overheid stelt subsidie (SDE++) beschikbaar, dit maakt de businesscase aantrekkelijk.
  • Dankzij Provincie Gelderland krijgt u ondersteuning van ervaren mensen.
  • Zonne-energie helpt voor een beter milieu.
  • De eisen voor duurzaam ondernemen worden steeds hoger, met een zonnedak bent u hier alvast op voorbereid.
  • Met zonnepanelen laat u de buitenwereld zien dat u duurzaam onderneemt.

Kortom: gebruik uw dak!

Voor wie?

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfspand met een ‘leeg’ dak van minstens 500 m2? Of bent u ondernemer en heeft u een beschikking voor een SDE+ subsidie op de plank liggen? Dan kunt u meedoen met het project ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’ van de provincie Gelderland. Meld u aan via de button op www.geldersenergieakkoord.nl.

Bekijk hier ook de folder.