Fluvium zomervakantieweek

Van 24 t/m 28 augustus is het Fluvium-zomervakantieweek. Op het programma staan dans, theater, musical, toneel en sport. Met deze onderdelen wordt toegewerkt naar een presentatie/opvoering op de laatste dag.

Organisatie Fluvium verzorgt op 20 scholen voor circa 2200 leerlingen in de regio openbaar onderwijs. Ook op de openbare scholen in gemeente Neder-Betuwe.

Sociaal contact

Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Hierdoor viel deze periode voor sommige kinderen erg zwaar. Voor hen organiseert Stichting Fluvium deze zomervakantieweek en financiert deze ook. De Stichting wil kinderen de kans bieden om samen te spelen en te leren, iets wat de afgelopen maanden in het gedrang is gekomen. Samen met Ippon-personeelsdiensten is een leuk en uitdagend programma samengesteld.

Veel aanmeldingen

Aan de vakantieweek doen ruim 60 kinderen mee in de leeftijd van 4 t/m 12. Inschrijving kan niet meer maar goed om te weten dat Fluvium volgend jaar probeert om nog meer kinderen te laten deelnemen.