Financieel spreekuur gaat weer open

Vanaf donderdag 30 juli kunt u met uw vragen over uw administratie of het invullen van formulieren weer terecht op het financieel spreekuur. Het financieel spreekuur is op donderdagavond van 18.00-19.30 uur in het gemeentehuis in Opheusden (Burgemeester Lodderstraat 20).

Maakt u een afspraak?

In verband met corona kunt u alleen naar het spreekuur komen als u een afspraak heeft gemaakt. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met Welzijn Rivierstroom via telefoonnummer 0344-602337.

In de zomer elke week

Speciaal in de zomerperiode is er vanaf 30 juli iedere donderdagavond een financieel spreekuur. Dus op donderdagavond 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus kunt u met al uw vragen terecht.

Vanaf september elke oneven week

Vanaf september vindt het financieel spreekuur plaats op donderdagavond in de oneven weken. Data: 10 en 24 september, 8 en 22 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december.

Ook dan geldt vooralsnog dat het u alleen terecht kunt als u een afspraak heeft gemaakt. Mocht dit veranderen dan laten wij het u weten.

Wij hopen dat u met uw vragen komt en dat we samen een oplossing kunnen bedenken. Het financieel spreekuur is er voor alle inwoners uit Neder-Betuwe!