Uitnodiging informatieavond randweg Opheusden maandag 3 februari

Wij nodigen u uit voor een informatieavond over de beoogde randweg Opheusden.

U bent van harte welkom op maandag 3 februari 2020 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Neder-Betuwe. Vanaf 19.00 staat de koffie gereed; om 21.00 uur is de afsluiting. Tijdens deze avond informeren wij omwonenden en belangstellenden over de stand van zaken en geven wij een toelichting over de procedure richting het bestemmingsplan.

Randweg Opheusden

De plannen voor het ontwikkelen van een randweg voor Opheusden zijn in een volgende fase gekomen na een positief besluit over de intentie van de randweg door de gemeenteraad. Het doel van een randweg is om de kern van Opheusden te ontlasten en rondom het dorp een veiligere route te bieden voor (vracht)verkeer en de fietser.

Aan ingenieursbureau Sweco is inmiddels opdracht gegeven om voorbereidingen te treffen voor een ontwerpplan voor deze randweg. Voorafgaande hieraan voerde Sweco verschillende onderzoeken uit en sprak samen met onze gemeente met direct belanghebbenden.