Proficiat Mozaïek met jullie behaalde kwaliteitslabel

Mozaïek heeft voor de komende twee jaar het certificaat Kwaliteitslabel Sociaal Werk

Mozaïek welzijnsdiensten is eind 2019 extern getoetst door de landelijke brancheorganisatie Sociaal Werk Nederland en heeft voor de komende twee jaar het certificaat Kwaliteitslabel Sociaal Werk ontvangen. Daarnaast is Mozaïek opgenomen in het Kwaliteitsregister Sociaal Werk.
Op de foto receptioniste Lettie Kusters en directeur Johan Andrée.

Mozaïek

Mozaïek is als welzijnsinstelling actief in de gemeenten Tiel, Neder-Betuwe, Buren, West Betuwe en Rhenen op het gebied van verschillende diensten voor jongeren, ouderen, mantelzorgers, vrijwilligerswerk, onderwijs en welzijn. Samen met de gemeenten en andere organisaties levert Mozaïek een bijdrage in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken.