Hebt u al aan de enquête ‘Hoe veilig voelt Neder-Betuwe’ meegedaan?

Bezoekt u regelmatig de gemeente Neder-Betuwe? Dan kunt u tot 10 februari nog meedoen aan de enquête die wij houden. Deze gaat over hoe veilig of onveilig het voelt op straat en in de buurt of op een bedrijventerrein. Met uw antwoorden zijn wij nog beter in staat om te werken aan verbetering van veiligheid in Neder-Betuwe. Alvast bedankt.

Er zijn drie vragenlijsten: voor inwoners van 12 t/m 19 jaar, voor inwoners van 20 jaar en ouder en voor bezoekers. Het invullen duurt ongeveer tien minuten. De enquête is anoniem en niet te herleiden naar de invuller. Klik hier voor de enquête.

Vlag van Neder-Betuwe

Stage-opdracht

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze stagiair Liza van Dam via e-mail ldam@nederbetuwe.nl. Zij studeert Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht en voert dit onderzoek in samenwerking met de beleidsafdeling uit tijdens haar stageperiode bij onze gemeente. De uitkomsten verwachten wij medio maart 2020.