Echtpaar Venema-Spanninga uit Ochten 65 jaar getrouwd

op 20 januari 2020

Op  maandag 20 januari 2020 vierden de heer en mevrouw Venema-Spanninga dat ze 65 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg het briljanten paar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Venema met burgemeester Kottelenberg

De heer en mevrouw Venema-Spanninga en burgemeester Jan Kottelenberg. Foto: 3JetFotografie Ochten

Daarnaast kreeg het echtpaar schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland de heer J.C.G.M. Berends.

Piet Venema (90), geboren in Haren, en Hannie Venema-Spanninga (87), geboren in Leens, zijn in Winsum getrouwd en daarna verhuisd naar Den Haag, waar ze vijftig jaar hebben gewoond. Vijftien jaar geleden zijn ze in Ochten komen wonen, in de buurt van hun dochter.
Het echtpaar kreeg drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

De heer Venema heeft zijn hele werkzame leven als politieagent gewerkt. Mevrouw Venema-Spanninga heeft voor haar huwelijk gewerkt in het huishouden en als administratief medewerkster.