Bedankt Hans!

Afscheidsreceptie met toespraken bij vertrek wethouder J.W. Keuken

In de rij voor de afscheidsreceptie wethouder Hans Keuken

Vrijdag 24 januari: inwoners, ondernemers, collega’s en (oud) collega-bestuurders stonden in de lange rij om Hans Keuken te groeten en te bedanken voor 11½ jaar wethouderschap Neder-Betuwe.

Burgemeester Kottelenberg in zijn toespraak: “Een ondernemende wethouder die veel heeft betekend en veel heeft bereikt voor onze gemeente. Wij zijn je dankbaar Hans.”

Hans Keuken is per 13 januari 2020 manager HRM bij een grote onderneming. Van 2008 t/m 12 januari 2020 was hij wethouder en daarvoor acht jaar raadslid, eerst in de toenmalige gemeente Echteld (1996-2002) en daarna in Neder-Betuwe (2006-2008).

Interview

Marco Diepeveen interviewde de scheidende wethouder. Lees  'De samenleving maak je samen'.

Toespraken

Toespraak de heer G.S. Stam, gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Neder-Betuwe

Toespraak de heer M. Grzegorz, burgemeester van Pępowo

Toespraak de heer J.H.A.M. Woldberg namens de gemeenteraad