Over de Brug: werkgevers en werkzoekenden ontmoeten elkaar

Zoek jij werknemers?
Zoek jij werk?

Donderdag 13 februari vanaf 17:30 kunnen werkzoekenden en werkgevers uit de gemeenten Neder-Betuwe of Buren met elkaar kennismaken tijdens de bijenkomst ‘Over de Brug’. Alle werkzoekenden en werkgevers zijn dan van harte welkom. De gemeenten Neder-Betuwe en Buren, Ondernemersvereniging Neder-Betuwe en Ondernemersplatform Buren nodigen werkgevers en werkzoekenden van harte uit. Wethouder Herma van Dijkhuizen: “We hechten veel belang aan goed contact met werkzoekenden en werkgevers. Als je elkaar kent, kun je gemakkelijker samenwerken en vergroot je de kansen op werk.  Bedrijven uit Neder-Betuwe vergroten de kans op nieuwe werknemers”. (Tekst loopt door onder afbeelding.)

Over de brug 1

Vanaf 17:30 uur is er een inloop met broodjes, soep, koffie en thee.
Vanaf 18:00 uur zal het programma starten. De gemeenten Neder-Betuwe en Buren willen een brug slaan tussen de werkzoekenden en werkgevers door de talenten, potentie en de motivatie van de werkzoekenden te benoemen.

Ondernemers kunnen in gesprek gaan met de kandidaten. Werkzoekenden kunnen zich presenteren. Zij hebben als het ware een sollicitatiegesprek op een informele wijze. Denk hierbij aan het tonen van een curriculum vitae, een gesprek met een potentiële werkgever en een informeel gesprekje. Er kunnen ook direct afspraken gemaakt worden voor een vervolg als er een match is.
Tijdens het netwerken zullen rondleidingen bij Thomas Rijksen plaatsvinden.
Tegen 20:00 uur zal de avond formeel afgesloten worden en is het tijd voor een borrel voor alle aanwezigen. Een goede sfeer en kennismaking tussen gemeente, bedrijven en werkzoekenden staat voorop! (Tekst loopt door onder afbeelding.)

Over de brug 2

Waar?

Het evenement vindt plaats op donderdag 13 februari bij Rijksen Speciaal Timmerwerken, Doejenburg 101 in Maurik. U bent welkom vanaf 17.30 uur.
Aanmelden kan via werk@buren.nl.