Inpassingssessies randweg Opheusden 10, 12 en 19 maart

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de ruimtelijke inpassingssessies van de randweg Opheusden, zoals tijdens de informatieavond van de randweg Opheusden aangekondigd.

Het tracé van de randweg is verdeeld in twee sessies en er vindt een aparte sessie plaats voor het deel van de Parallelweg tussen de aansluiting met de nieuwe randweg en de Varakker. De drie sessies zijn op de volgende momenten gepland in het gemeentehuis aan Burgemeester Lodderstraat 20 in Opheusden:

• Sessie 1: Rotonde ABC terrein – Rotonde Herenland, 10 maart 2020, van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Sessie 2: Rotonde Herenland – Tielsestraat nabij het Panhuis te Kesteren, 12 maart, van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Sessie 3: Parallelweg tussen de aansluiting randweg en de Varakker, 19 maart, van 19.30 uur tot 21.00 uur

Een kwartier van te voren kunt u inlopen en er staat dan koffie en thee voor u klaar. Meld u tijdig aan voor de sessie waar u aan wilt deelnemen, aangezien wij een deelnemersgroep van circa 15 personen willen vormen. Aanmelden kan via het contactformulier.