Openingstijden gemeentehuis rondom de feestdagen

Donderdag 24 en 31 december, vanaf 12.00 uur gesloten en niet meer telefonisch bereikbaar.
Gesloten op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari.

Door de coronamaatregelen is het gemeentehuis voorlopig nog iedere werkdag van 9-12 uur geopend en bereikbaar. De Kernpunten zijn nog steeds volledig gesloten. Vanwege de feestdagen is de bereikbaarheid van het gemeentehuis iets aangepast:

• Donderdag 24 december, vanaf 12.00 uur gesloten en niet meer telefonisch bereikbaar
  • Donderdag 31 december, vanaf 12.00 uur gesloten en niet meer telefonisch bereikbaar

De avondopenstellingen komen te vervallen.

Het gemeentehuis is gesloten op:

• Vrijdag 25 december
  • Vrijdag 1 januari

En verder…

Behalve voor het ophalen van documenten is een bezoek aan het gemeentehuis overigens altijd op afspraak.

Een aantal zaken is ook digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie op www.nederbetuwe.nl (Inwoners/digitale balie).