Hoe trots ben jij op wonen in Neder-Betuwe?

Doe je mee met een korte enquête?

Vul je antwoord op deze en meer vragen in via een korte enquête. Het duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem.

Vraag 2

STEL: JE KOMT EEN TOERIST TEGEN, en hij/ zij vraagt wat kenmerkend is voor de gemeente Neder-Betuwe. Welke 3 woorden gebruik je voor de omschrijving?

Vraag 3

De Betuwe regio staat internationaal bekend als hét laanbomencentrum van Europa. In dit gebied zijn circa 160 boomkwekers, diverse handelaren en toeleveranciers werkzaam. Daarnaast wonen 100.000 mensen in het gebied. Vanuit de laanboomsector wordt er aan een concept gewerkt om het gebied in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Overbetuwe samen te vatten onder een gebiedskenmerk genaamd ‘Tree Valley’. IS LAANBOOMTEELT VOOR JOU van toegevoegde waarde voor onze gemeente Neder-Betuwe?

Bloesem

Vraag 4

Er zijn veel verenigingen en stichtingen die Neder-Betuwse activiteiten/ belangen ondersteunen en (nagenoeg) volledig draaien op vrijwilligers. Denk aan een muziekvereniging, een volleybal of voetbalvereniging, de kerk, de visclub, bij het dorpshuis etc. BEN JIJ ACTIEF ALS VRIJWILLIGER in onze gemeente? Op welke manier ben je actief, en: bevalt het?

Schaatsbaan

Wil je over o.a. bovenstaande 4 vragen (en enkele andere) meedenken, je mening geven?

Grijp dan deze kans en vul vandaag nog de vragenlijst in! Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem.

Dit onderzoek wordt gedaan in opdracht van de gemeente Neder-Betuwe en Welzijn Rivierstroom en loopt via het onafhankelijke tip-burgerpanel TipNederBetuwe.

Succes met het invullen van de vragenlijst!