Streetstyle! in Neder-Betuwe

de eerste van een reeks ‘streetstyle voetbalshows & clinics’

Vorige week regelde Mozaïek Welzijn de eerste van een reeks ‘streetstyle voetbalshows & clinics’ voor jongeren in Neder-Betuwe. Guido van Moorselaar, één van de bekendste namen uit het Nederlandse freestyle- voetbal, liet de jongeren verschillende voetbaltrucs zien en leerde het hen ook. De clinics waren in Opheusden, Ochten, Kesteren en Dodewaard.

Streetstyle voetbal

Over Mozaïek

Mozaïek is een welzijnsinstelling die actief is in de gemeenten Neder-Betuwe, Tiel, Buren, West Betuwe en Rhenen. Ze levert aan deze gemeenten verschillende diensten, zoals: wijkcoaches, jongerenwerkers, ondersteuning aan ouderen, mantelzorgers, vrijwilligerswerk, onderwijsconsulenten en activiteiten voor en met de inwoners. Samen met de gemeenten en andere organisaties levert Mozaïek een bijdrage in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken. Meer informatie over Mozaïek is te vinden op www.mozaiekwelzijn.nl.