Kom in beweging met QR-Fit!

Hou jij van bewegen in de buitenlucht en heb je een mobiele telefoon met internet? Dan is QR-FIT voor jou de mogelijkheid om in beweging te komen!

QR-Fit, voor inwoners van gemeente Neder-Betuwe dé kans om op een laagdrempelige, functionele en flexibele manier in beweging te komen. De dienst van QR-FIT is per september voor alle inwoners te gebruiken bij het Beweegpark in Kesteren.

Op woensdagavond 2 september organiseert QR-FIT in samenwerking met Prima voor Elkaar een try-out van 19.00-21.00 uur bij het Beweegpark in Kesteren. Aanmelden kan via de Facebook-pagina van Prima voor Elkaar door via het aangemaakte evenement uw aanwezigheid te bevestigen, dit is niet verplicht maar wel handig voor ons om te weten. Vrije inloop is ook mogelijk!

Poster try out QR-Fit
 
QR-Fit biedt een laagdrempelig, functioneel, flexibel en uniek beweegaanbod dat voor iedereen toegankelijk is. Naast dat onze dienst inwoners iets oplevert maakt QR-FIT natuurgebieden/beweegparken beweegvriendelijker en aantrekkelijker voor bezoekers.

Hoe werkt het?

QR-Fit krijgt mensen in beweging door middel van QR-codes met daaraan gekoppeld spierversterkende- en conditionele oefeningen. Doordat er een keuze gemaakt dient te worden uit verschillende fitheidsniveaus (beginner, gemiddeld of gevorderd) is QR-FIT voor iedereen uit te voeren en ook nog eens voor iedereen uitdagend. Elke dag is een nieuwe sportieve uitdaging, er is namelijk een 24 uurs roulatiesysteem van de oefeningen achter de QR-codes. Dus elke dag zijn er nieuwe oefeningen gekoppeld aan de QR-codes.