Onderzoek naar hakenkruizen in Kesteren

In Kesteren zijn op woensdag 15 april meerdere locaties beklad met hakenkruizen. Dat meldt de politie Neder-Betuwe.

De hakenkruizen zijn met verf op gevels en muren gespoten, onder meer onder het viaduct richting de dijk in Kesteren en op de zijmuur van het dorpshuis in Kesteren.

Kruizen

Politie Neder-Betuwe vraagt om informatie, bel 0900 – 8844

De wijkagent van Kesteren vraag naar informatie. Indien mensen iets hebben gezien of weten wie hier verantwoordelijk voor is, kunnen zij zich melden bij de wijkagent van Kesteren via een persoonlijk bericht (privé-bericht) op Instagram (jeroen_wijkagent_kesteren) of bellen met 0900- 8844.

Burgemeester Jan Kottelenberg betreurt deze actie: “Hakenkruizen zijn op geen enkele manier toegestaan. Dit wordt serieus opgepakt.”

Vandaag worden de bekladdingen door de gemeente Neder-Betuwe verwijderd.