Idee voor een nog mooier Neder-Betuwe?

Stuur uw idee zo gedetailleerd mogelijk voor 7 juni in.

Inwoners, organisaties en bedrijven in Neder-Betuwe kunnen tot en met 7 juni weer meedoen aan de prijsvraag die het Landschapsfonds Neder-Betuwe voor het zesde jaar op rij uitschrijft om de gemeente nog mooier te maken. Gebiedsontwikkelaar K3Delta stelt ook dit jaar weer € 10.000,- beschikbaar voor de uitvoering van het winnende idee.

Waarover mag het allemaal gaan? Een paar voorbeelden: een wandelpad, bankjes, vlonders, aanplant van bomen en struiken. Of lesmateriaal over landschap of groen. Of iets heel anders. Een permanente voorziening of iets tijdelijks. U mag het zeggen. Als maar veel inwoners er plezier van kunnen hebben. De voorgaande jaren kwamen er al prachtige ideeën binnen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ideeën zijn welkom maar ook al eerder ingezonden ideeën kunnen opnieuw meedoen. Stuur uw idee zo gedetailleerd mogelijk in. Doe dat uiterlijk 7 juni. Vermeld erbij: ‘Landschapsfonds Neder-Betuwe’. Adres: Luuk Donderwinkel van K3Delta. E-mail: l.donderwinkel@k3.nl. Via de post is het K3Delta, t.a.v. Luuk Donderwinkel, Postbus 200, 6660 AE Elst (Gld). Vragen? Bel naar Luuk Donderwinkel, tel. 024-3488833 of stuur hem een mail.

K3Delta

K3Delta, gespecialiseerd in duurzame gebiedsontwikkeling bij de winning van zand, grind en klei, is bezig met de realisatie van het plan Lingemeren tussen Neder-Betuwe en Buren. In 2014 sprak het bedrijf met de gemeente Neder-Betuwe af om in de komende jaren verschillende zaken, genoemd in het gemeentelijke Landschapsontwikkelingsplan, tot stand te brengen: onder andere de aanleg van Landgoed Lingedael als groen gebied tussen park Lingemeer en de snelweg A15 en Betuwespoorlijn; ook een doorgaande fiets- en wandelroute langs de Linge. Daarnaast stelt K3Delta elk jaar €10.000,- beschikbaar voor ideeën van inwoners, verenigingen en stichtingen.

Landschapsfonds
Winnares 2019: Johanna Akkerman uit Dodewaard met idee voor bankjes bij wooncomplex ‘De Veilinghof’ Kesteren. Links op de foto Peter Kegelaar van gemeente Neder-Betuwe en rechts Titus Haverkamp van K3Delta.