Echtpaar Aalberts-van Elst uit Dodewaard 70 jaar getrouwd

Een bijzonder huwelijksjubileum in een bijzondere tijd

Op dinsdag 14 april 2020 vierden de heer en mevrouw Aalberts-van Elst dat ze elkaar 70 jaar geleden het jawoord gaven. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg het paar felicitaties en bloemen. Op veilige afstand en met geluidsversterking en muziek van familieleden werden het bijzondere, feestelijke momenten voor dit bijzondere paar.
Daarnaast kreeg het platina bruidspaar schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland de heer J.C.G.M. Berends.

Echtpaar Aalberts-van Elst met bgm

Er werd een creatieve oplossing gevonden om goed om te gaan met de bijzondere omstandigheden in deze periode. Felicitaties? Ja natuurlijk. Spelregels van nu volgen? Natuurlijk ook.

Jan Aalberts, 95 en geboren in Valburg, en Janna Aalberts-van Elst, 89 en geboren in Dodewaard, zijn in Dodewaard getrouwd en hebben er bijna hun hele leven gewoond.
Het echtpaar kreeg twee kinderen en vier kleinkinderen.

Echtpaar Aalberts-van Elst samen

De heer Aalberts heeft zijn werkzame leven doorgebracht als stukadoor. Mevrouw Aalberts-van Elst zorgde voor de kinderen en het huishouden.