Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie personen (BRP) (4 september 2019)

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande personen te wijzigen.

Na onderzoek blijkt dat hij/zij niet meer woont op het adres waarop hij/zij in de BRP van de gemeente Neder-Betuwe staat ingeschreven.

• C.W. Nijhof (geb. 09-12-1975), datum voornemen: 29-08-2019

Staat uw naam hierboven genoemd of weet u waar bovengenoemde persoon verblijft? Neem dan contact op met team Gemeentewinkel van de gemeente Neder-Betuwe via e-mail info@nederbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0488. Voor een mondelinge toelichting moet u van te voren telefonisch een afspraak maken. Hebben wij binnen drie weken na de datum van het voornemen geen reactie ontvangen? Dan schrijven wij de bovengenoemde persoon uit de BRP.