Kom op de Kwekerij – zaterdag 28 september

tussen 10.00 en 16.00 uur

Aan de tweede editie van Kom op de Kwekerij doen 3 bedrijven in Neder-Betuwe mee. Bedrijven in de vollegrondsteelt, pottenteelt en plantenteelt zetten op zaterdag 28 september 2019 van 10.00 – 16.00 uur de deuren voor u open en demonstreren de modernste technieken van het boomkweken.

Het zijn:

  • J.D. van de Bijl, Provincialeweg 1a, Lienden
  • Betuwe Plant, Parallelweg 49c, Opheusden
  • Betuws Plantencentrum, Parallelweg 49b, Opheusden

Over Kom op de Kwekerij

U kunt bij Kom op de Kwekerij de diversiteit binnen de boomkwekerij ontdekken. Denk aan de nieuwste snufjes zoals: hightech, drones, precisietechniek, robotisering. Maar ook is er aandacht voor duurzaamheid, internationale handel, economisch belang, positieve klimaatbeïnvloeding, luchtzuivering en CO2 vastlegging.

101 banen in de boomkwekerij

Wist u dat er veel werkgelegenheid is binnen de boomkwekerij? Een ruim aanbod van allerlei soorten banen. Met passende opleidingen op alle niveaus. Excellente school Helicon uit Kesteren is aanwezig om jou hier verder over te informeren.

Ook voor kinderen veel leuks

Even springen op een springkussen of liever meedoen met een speurtocht op het bedrijf? En ondertussen genieten van al het lekkers? Vergeet niet om je kleurplaat in te leveren. Die kan je downloaden op www.komopdekwekerij.nu.

Kom op de Kwekerij

Genoeg te beleven voor jong en oud. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Laat u verrassen in de mooiste sector van Nederland!
U bent van harte welkom, graag tot ziens op zaterdag 28 september 2019.