Echtpaar Verwoert-Heij uit Opheusden 50 jaar getrouwd

op dinsdag 17 september 2019

Op  dinsdag 17 september 2019 vierden de heer en mevrouw Verwoert-Heij, dat zij 50 jaar eerder in het huwelijksbootje stapten. Namens de gemeente bracht wethouder Nees van Wolfswinkel het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Verwoert met NvW 50 jaar getrouwd
Izak Verwoert (82), geboren in Kesteren, en Corrie Verwoert-Heij (80), geboren in Opheusden, zijn in Opheusden, destijds gemeente Kesteren, getrouwd en altijd in deze plaats blijven wonen.
Het echtpaar kreeg twee zonen en twee dochters en tien kleinkinderen.
De heer Verwoert heeft na zijn militaire dienst en wat kort durende banen langdurig als chef kwekerij en onderhoud gewerkt. Mevrouw Verwoert verzorgde de kinderen en het huishouden.

Echtpaar Verwoert 50 jaar getrouwd samen

Op de foto's de heer en mevrouw Verwoert-Heij met en zonder wethouder Nees van Wolfswinkel. (Fotograaf: 3Jet Fotografie, Ochten)