De Tweede Wereldoorlog in de Betuwe herdacht

In de komende maanden worden in de gemeenten Overbetuwe, Neder-Betuwe en Lingewaard allerlei activiteiten georganiseerd die herinneren aan de gebeurtenissen die in de Tweede Wereldoorlog hebben plaatsgevonden.

De komende weken leest u op de gemeentepagina berichten over aanstaande activiteiten. Ook is er wekelijks een evenementenkalender waarin driewekelijks de evenementen worden genoemd die dan plaatsvinden.

Lees hier het artikel over de onthulling van het vliegtuigmonument in Neder-Betuwe, het Vredesplein in Oosterhout en het actuele evenementenoverzicht (in Hét gemeentenieuws van 18 september 2019)

Lees hier het artikel over Looveer (in Hét Gemeentenieuws van 11 september 2019)

Lees hier het artikel over de Sunset march (in Hét Gemeentenieuws van 4 september 2019)

Lees hier het artikel over de Polentocht (in Hét Gemeentenieuws van 28 augustus 2019)

Lees hier het artikel over de strijd in Angeren (in Hét Gemeentenieuws van 21 augustus 2019).

Lees hier het artikel dat 14 augustus 2019 onder andere in Hét Gemeentenieuws is geplaatst.

Logo Gelderland Herdenkt