Ben jij de nieuwe coördinator Buurtgezinnen.nl in Neder-Betuwe?

Stichting buurtgezinnen.nl is een nieuwe speler in het sociaal domein, die in opdracht van de gemeente, voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt zoekt.

Dit steungezin ontlast en steunt het overbelaste gezin bij de opvoeding van de kinderen. Zo wil Buurtgezinnen voorkomen dat de problemen verergeren en eraan bijdragen dat kinderen kunnen (blijven) opgroeien in hun eigen gezin. De gemeente Neder-Betuwe gaat een proeftuin uitvoeren van januari 2020 tot 31 december 2021. Voor deze proeftuin zoeken we een coördinator.

Advertentie coördinator Buurtgezinnen.nl

Opdracht

Je bent de spil en het gezicht van Buurtgezinnen in Neder-Betuwe:

• Je zorgt ervoor dat Buurtgezinnen zichtbaar wordt in de gemeente, bij gezinnen, scholen, hulpverleners en andere betrokkenen.
  • Je werft vraag- en steungezinnen, zorgt voor een goede match en begeleidt de gezinnen.
  • Je versterkt de gemeenschapskracht en geeft vrm aan het samen opvoeden van de kinderen in Neder-Betuwe.

Voor het uitvoeren van de opdracht is er in het eerste jaar 10 uur en in het tweede jaar 12 uur in de week beschikbaar.

Voorwaarden

• Je woont in de gemeente, hebt er een uitgebreid netwerk en kent de sociale kaart.
  • Je kunt goed aansluting vinden bij gezinnen met een reformatorische geloofsovertuiging en beweegt je ook makkelijk binnen dat netwerk.
  • Je bent een enthousiaste proactieve ZZP-er.
  • Je werkt of bent opgeleid op HBO-niveau.
  • Je bent heel communicatief.

Meer info

Meer informatie over de benodigde competenties en de opdracht vind je op onze website www.buurtgezinnen.nl/vacatures. Ook kun je bellen met de regiocoördinator Selma van Zeeland: 06-46591683.

Interesse?

Mail uiterlijk 28 oktober 2019 een motivatie met CV naar selma@buurtgezinnen.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 5 november met de regiocoördinator en de oprichter van Buurtgezinnen.nl.