Rijbewijskeuringen in Dodewaard

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 31 oktober, 14 november en 28 november in De Steegakker, Steegakker 11 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen, telefonisch via 088-2323300. Zelf een datum plannen? Kijk op www.regelzorg.nl. Automobilisten en houders van rijbewijs C/D/E van 75 jaar en ouder betalen € 40,00.

Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum.

Eerst een Gezondheidsverklaring

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl.

Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.